Presentatie van Les Tomery's

Presentatie van Les Tomery's
	.LimitCharacters(20)

Een ideale ligging!

Op een bosrijk perceel van 10ha, in de gemeente van Gisy les Nobles (Pont sur Yonne) in de regio Yonne, ligt ons nieuwe meer van 7 hectare.

Ideaal gelegen tussen Montereau en Sens en op nog geen uur rijden van Parijs. De overige meren van CarpasenS liggen op 6km afstand en zijn bereikbaar in minder dan 10 minuten.

De met riet begroeide oevers dragen bij aan de schoonheid van dit meer. De diepte van deze oude zandgroeve varieerd van 3 to 6 meter. De bodem is niet vlak. De scheuren, plateaus, modder en grind plekken zorgen voor het plezier van de technische vissers.

Voedsel en oorspronkelijke bewoners

Geinfiltreerd door de rivier de Yonne heeft het meer de afgelopen 20 jaar een zeer diverse biotoop ontwikkeld: rivierkreeftjes, corbiculen, garnalen, mosselen en waterslakken dragen bij aan de perfekte gezondheid van onze karpers.

Meerdere uitzettingen hebben plaatsgevonden tijdens de afgelopen 5 jaar om het al zeer interessante oorspronkelijke bestand aan te vullen. Het huidige bestand bestaat uit 350 vissen. De grootste vis op dit moment is 30kg en er zwemmen velen vissen van 20kg. Het gemiddelde gewicht is inmiddels 17kg. Sommige goudkarpers (koï) en steuren zwemmen eveneens in dit water.

Faciliteiten

Voor uw comfort en plezier hebben we op dit meer maar 6 stekken gecreerd. Op de stekken 4 en 5 kunt u gebruik maken van een schuilplaats. Toiletten zijn aanwezig ter hoogte van stek 4. Boten en voorboten zijn toegestaan op les Tomery’s.