Le Lodge

Le Lodge is een stukje paradijs niet ver van de stad Sens en in dezelfde omgeving als Le Prunet en l'Arche. Met de auto ben je binnen 10 minuten in het centrum van Sens en de stad is tevens per fiets te bereiken vanaf Le Lodge. Er is een direkte trein vanaf Sens naar Parijs (50 minuten) voor de liefhebbers van culltuur en shopping. Disneyland Paris ligt op een uurtje rijden van Le Lodge. 

Een Meer + een comfortabel chalet voor uw visvakanties

Op een landschapsperceel van ongeveer 3hectaren bevindt zich deze oude gravière van 2hectaren die in de jaren 70 werd gegraven. De bodem is typisch van gravières uit deze omgeving en bereikt dieptes van 5meter. Het perceel is volledig omheind en zeer bebost. De oevers zijn door treurwilgen en riet omgeven, hetgeen bijdraagt aan de schoonheid van het meer en het biedt tevens vele vangstmogelijkheden.

Gevoed door de alluviaires lagen van de rivier Yonne, geniet de vijver van een hoge water kwaliteit die een rijke en overvloedige biotoop heeft geproduceerd, hetgeen fokbestand toelaat te groeien  en zich voor te planten.
Het cheptel van oorsprong is overvloedig. Het is samegesteld uit talrijke spiegels en prachtige schubkarpers. De  vangsten van mooie Fullys zijn niet uitgelosten.
Enkele vissen overtreden de grens van 20 kilo.  Vergeet uw reserve batterijen niet want uw detectoren zullen zeker op de proef gesteld worden.
Andere vissoorten zijn eveneens in ruime mate vertegenwoordigd (Voorns, Rotangles, Zeelten, Snoeken, Sandres). Deze vijver is eveneens geschikt voor stokvissen (Engels, feeder etc.…) en voor de visvangst van de karper met een stokvis hengel.
Er zit op deze vijver geen katvis of meerval.
Het gebruik van de boot en voerboten is toegestaan. Een boot is ter plaatse tot uw beschikking.
Een luxueus houten chalet voorzien van alle comfort laat u toe om met familie of vrienden uw vis passie te komen uitoefenen.
De directe nabijheid van de middeleeuwse stad Sens (ook ter fiets te bereiken) biedt talrijke mogelijkheden voor uw gasten. Men vindt hier aktiviteiten zoals pretparken, zweefvliegen, luchtballon varen, paardrijden, karting etc.)
Le Lodge is uitsluitend te reserveren per week en exclusief. Net als bij l'Arche, of u alleen komt of met meerderen (maximaal 3 karpervissers), de vijver en het chalet zijn exclusief gereserveerd voor u.
Welkom in het paradijs!